Ripsienpidennykset

Tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta

Ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä.
Ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen
Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.
Klassiset ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta.
Volyymiripset asetetaan yhteen omaan ripseen viuhkoina. Viuhkat voivat olla muutaman ripsen viuhkoja tai asiakkaan omien ripsien vahvuudesta useamman ripset viuhkoja.

Ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.
Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.
Ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.
Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.
Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

Ripsien hoito

Ripsien laitoin jälkeen ei suositella kastelua samana päivänä. Liimasidos liukenee kosketuksesta öljyyn, joten öljyä sisältäviä tuotteita tulee välttää silmienympärys iholla. Ripsiä kannattaa pestä niille suositellulla puhdistustuotteella muutaman kerran viikossa. Silmien hankailu tai ripsien nyppimen vahingoittaa ripsiä ja tiputtaa usein ripsen oma ripsi mukanaan.