MICROBLADING

hr

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Käytämme hypoallergisia Swiss Colorin markkinoiden puhtaimpia microbladingiin suunniteltuja pigmenttejä. Värit eivät sisällä rautaoksideja eikä raskasmetalleja. Sävyt pysyvät tasaisina haalistuessaankin ja Swiss Colorin pigmenteillä tehdessä vältytään ikäviltä epätoivotuilta sävyiltä.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblading -tekniikalla kulmat häivyttyvät ihotyypistä riippuen pikkuhiljaa toisilla nopeammin (ihotyypistä riippuen) ja toisilla jopa yli vuoden. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 9-13 kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan tällöin yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi.

Mitä iholleni tapahtuu microbladingin aikana?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Suunnittelun teemme tarkasti mitaten käyttäen muunmuassa kasvojesi mittasuhteita. Tähän vaiheeseen kuluu yleensä pidempi aika kuin itse microblading-käsittelyyn. Kerro avoimesti kaikki toiveesi kulmiesi suhteen ja jos joku muodossa häiritsee sinua. Tekijä muokkaa ääriviivoja kunnes olet tyytyväinen muotoon. Ääriviivoja emme siis tee pigmentillä ja ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset. Malli hyväksytetään lopuksi asiakkaalla. Microbladingin tekemiseen käytämme erikoisteriä, jotka koostuvat 11-18 pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon. Linjat, joita ihoon tulee ovat todella ohuita muistuttaen luonnollista karvaa ja niillä pyritään mukailemaan karvan luonnollista kasvusuuntaa. Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun. Microblading pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa, kokonaan kulmat häviävät iholtasi vuodessa. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta. Pigmentti voi pysyä huonommin rasvaisella iholla.

Microblading ammattilainen osaa tehdä kulmat oikeaan syvyyteen ihossasi, aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä.

Ennen hoitoa

 1. Valmistaudu pieneen punoitukseen. Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erittäin kova punoitus on kuitenkin harvinaista. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.
 2. Ole varovainen seuraavien lääkitysten kanssa. On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Emme kuitenkaan suosittele sinua keskeyttämään terveytesi kannalta tärkeitä lääkkeitä ilman, että olet konsultoinut asiasta lääkäriäsi. Mikäli olet epävarma lääkkeesi ja microblading-hoidon sopivuudesta, varmistathan hoidon sopivuuden aina ensin lääkäriltäsi. 48 tuntiin ennen hoitoa emme suosittele aspiriinia, tai ibuprofeiinia. Suosittelemme myös välttämään lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi. Mikäli käytät verenohennuslääkettä, suosittelemme sinua konsultoimaan ensin lääkäriäsi ja microblading-tekijääsi asiasta.
 3. Älä käytä alkoholia 48h ennen toiemnpidettä äläkä juo kofeiinipitoisia tuotteita samana päivänä Kofeiini kiihdyttää verenkiertoa ja voi näinollen vaikuttaa haavan vuotamiseen.
 4. Vältä tuotteita joissa on Retin A:ta (tretinoiinia) Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading -toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain kulmien aluetta. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia.
 5. Vältä AHA-ihonhoitotuotteita ennen toimenpidettä. Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme sinua lopettamaan anti-age -tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.
 6. Jos olet verenluovuttaja. Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelemme, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä.
 7. Kulmakarvojen nyppiminen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.
 8. Ole avoin allergioistasi, kroonisista sairauksistasi ja muista terveyteen vaikuttavista asioista. Kerro microblading -ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (HUOM! myös raskaus, imetys yms.)

Hoidon jälkeen

Microblading kotihoito-ohjeet
Erityistä huomioitavaa (seuraavat 10 päivää pigmentoinnista)

 • Älä käytä muita kosmeettisia tuotteita pigmentoidulla alueella paitsi hoitovoidetta.
 • Älä käytä alueella myöskään saippuaa tai öljyjä.
 • Älä raavi tai hankaa pyyhkeellä käsiteltyjä alueita.
 • Alue voidaan kevyesti taputella. Lievä rupi irtoaa itsestään.
 • Muista mitä huolellisemmin hoidat nyt, sitä kauemmin ja paremmin väri kestää iholla.
 • Et saa käydä solariumissa ja Sinun tulee välttää suoraa altistumista auringolle, koska molemmat saattavat aiheuttaa alueen hyperpigmentoitumista (maksaläiskiä).
 • Uimahalli, kylpeminen ja saunominen; Näitä olisi syytä välttää ihon uusiutumisprosessin ajan (noin 10päivää, kunnes kaikki ”rupi” on lähtenyt).
 • Älä missään nimessä kuori käsiteltyä aluetta.
 • Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, kuten ripsipidennysten laitto/huolto, kasvohoidot, hieronnat jne.