MICROBLADING2018-10-29T10:52:23+00:00

MICROBLADING

hr

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat. Suosittelemme ottamaan 10kk jälkeen yhteyttä microblading ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen.

Mitä iholleni tapahtuu microbladingin aikana?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytämme Branko Babicin suunnittelemia erikoistyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat: kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Kerro avoimesti kaikki toiveesi kulmiesi suhteen ja jos joku muodossa häiritsee sinua. Tekijä muokkaa ääriviivoja kunnes olet tyytyväinen muotoon. Ääriviivoja emme siis tee pigmentillä ja ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset. Microladingin tekemiseen käytämme PhiBrows -erikoisteriä, jotka koostuvat 11-18 pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon. Linjat ovat todella ohuita muistuttaen luonnollista karvaa ja niillä pyritään mukailemaan karvan luonnollista kasvusuuntaa. Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun. Microblading pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa, kokonaan kulmat häviävät iholtasi vuodessa- kahdessa. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta. Pigmentti voi pysyä huonommin rasvaisella iholla. Microblading ammattilainen osaa tehdä kulmat oikeaan syvyyteen ihossasi, aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä.

Ennen hoitoa

1. Valmistaudu pieneen punoitukseen.

Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erittäin kova punoitus on kuitenkin harvinaista. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.

2. Ole varovainen seuraavien lääkitysten kanssa.

On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Emme kuitenkaan suosittele sinua keskeyttämään terveytesi kannalta tärkeitä lääkkeitä ilman, että olet konsultoinut asiasta lääkäriäsi. Mikäli olet epävarma lääkkeesi ja microblading-hoidon sopivuudesta, varmistathan hoidon sopivuuden aina ensin lääkäriltäsi. 48 tuntiin ennen hoitoa emme suosittele aspiriinia, tai ibuprofeiinia. Suosittelemme myös välttämään lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi. Mikäli käytät verenohennuslääkettä, suosittelemme sinua konsultoimaan ensin lääkäriäsi ja microblading-tekijääsi asiasta.

3. Älä käytä alkoholia 48h ennen toiemnpidettä äläkä juo kofeiinipitoisia tuotteita samana päivänä

Kofeiini kiihdyttää verenkiertoa ja voi näinollen vaikuttaa haavan vuotamiseen.

4. Vältä tuotteita joissa on Retin A:ta (tretinoiinia)

Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading -toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain kulmien aluetta. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia.

5. Vältä AHA-ihonhoitotuotteita ennen toimenpidettä.

Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme sinua lopettamaan anti-age -tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.

6. Jos olet verenluovuttaja.

Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelemme, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä.

7. Kulmakarvojen poisto langalla tai muilla tekniikoilla.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

8. Ole avoin allergioistasi, kroonisista sairauksistasi ja muista terveyteen vaikuttavista asioista.

Kerro microblading -ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikas- ta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (HUOM! myös raskaus, imetys yms.)

Hoidon jälkeen

Microblading kotihoito-ohjeet

On erityisen tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan.

Microblading-kulmien laiton jälkeen levitetään kulmille vaseliinia, jonka saa antaa olla kulmien päällä yön yli. Seuraavana aamuna huuhtele kulmat hellästi vedellä ja laita kevyt kerros Bepanthenia. Levitä Bebanthenia ensimmäiset 3 vuorokautta neljä kertaa päivässä, jonka jälkeen aamuin ja illoin riittää. Muista, että kosket kulmiin ainoastaan puhtailla käsillä!

Seuraavan viikon ajan huolehdi tarkkaan hygieniasta, ja lisää voidetta aina kasvojen pesun tai suihkun jälkeen.

Tulevina päivinä hoidetulle alueelle kehittyy lievää rupea, ja väri näyttää vielä tummalta. Luonnollinen solujen uusiutumisprosessi aiheuttaa hieman hiutalemaista hilseilyä iholla. Hiutaleet (lievää ”kuorta” / ”rupea”) ei saa raapia, rapsuttaa, hangata tai nyppiä pois. Ruven pois rapsuttaminen estää pigmentin jäämisen kudokseen ja lopputulos on epätasainen. Pysyvä lopputulos on jopa 30% vaaleampi, kun ensimmäisen 24t aikana.

Älä raavi tai hankaa pyyhkeellä käsiteltyjä alueita.
Alue voidaan kevyesti taputella. Lievä rupi irtoaa itsestään.
Muista mitä huolellisemmin hoidat nyt, sitä kauemmin väri kestää iholla.

Mitä tulee välttää microbladingien parantumisprosessin aikana?

Kolmen päivän ajan:

Vältä urheilua ja hikoilua.

Viikon ajan:

Vältä meikkiä ja kaikkia muita voiteita paitsi Bepanthenia kulmien alueella.
Vältä saunaa, kylpemistä ja uimista.
Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, ripsipidennysten laitto, kasvohoidot, hieronnat jne.
Älä raavi, revi tai turhaan koskettele kulmia.

Kuukauden ajan:

Vältä auringonottoa, solariumia ja valohoitoja.
Vältä kemiallisia kuorintoja, hedelmähappoja, mikrohiontaa ja ihoa uudistavia voiteita.
Vältä myös laserhoitoja kulmien alueelle.
Antibioottien ja hormonaalisten lääkitysten käyttö voi aiheuttaa pigmentin nopeampaa kulumista.
Suojaa aina kulmat auringolta aurinkosuojavoiteella (ei ensimmäiseen viikkoon).

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä! Kulmien kotihoito vaikuttaa kulmien ja linjojen pysyvyyteen noin 70%, joten noudata huolellisesti sinulle annettuja ohjeita.