Rakennekynnet

LUONNOLLISEN KAUNIIT RAKENNEKYNNET

Rakennekynnet tehdään UV- valokovetteisella, hajuttomalla ja myrkyttömällä menetelmällä, jonka pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia LCN- ja Mosaic:in geelejä, joista löytyy jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopiva vaihtoehto.

Kynnet tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta. Voit itse valita kuinka pitkät tai lyhyet kynsistäsi haluat. Saat kynsiisi myös yksilöllisyyttä erilaisilla koristeilla ja väreillä.

Teemme rakennekynsiä muotin avulla, jolloin kynsien pituuden ja muodon rakentamiseen käytetään ainoastaan eri geelejä.

OMAN KYNNEN GEELAUS/VAHVISTUS

Asiakkaalle, joka ei halua lisää pituutta kynsiinsä, mutta haluaa siistit, huolitellut ja vahvemmat kynnet. Luonnon kynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on ohut ja luonnollisen näköinen. Tällä menetelmällä kynttä ei pidennetä. Geelikerros tukee ja suojaa omaa kynttä. Kynnelle voidaan tehdä haluamasi ulkonäkö ja koristelut ja se pysyy kauniina huoltovälin ajan.

Kynsiä täytyy huollattaa ammattilaisella n. 3-5 viikon välein. Huollossa viilataan vanhaa geeliä pois ja laitetaan uudet geelit tilalle. Voit halutessasi vaihtaa kynsiesi ilmettä aina huollon yhteydessä.

Kynsien päällä voidaan käyttää normaalisti kynsilakkaa. Lakka pysyy kynnellä erittäin hyvin, kuitenkaan kellastuttamatta niitä. Lakka poistetaan asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

KYNSIKORISTELUT

OLEMME ERIKOISTUNEET ERILAISIIN KYNSIKORISTELUIHIN.

Valikoimassamme on paljon erivärisiä geelejä sekä hileitä, joilla loihdimme kauniita ja yksilöllisiä koristeita kynsiisi. Löydät meiltä myös huimat valikoimat mm. Swarovskin kristalleja ja timantteja, paljetteja, helmiä, folioita sekä höyheniä, joilla pystyt halutessasi erottautumaan joukosta.

Rakennekynsien ja geelien poisto.

Jos haluat luopua rakenne-/geelikynsistä, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa geelit siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.