Kestotaivutus & kulmien laminointi

InLei on uudenlainen ripsien kestotaivutussarja Italiasta, jossa on panostettu hellävaraisuuteen, laatuun, turvallisuuteen ja siihen että jokainen tuote on viimeistä piirtoa myöten suunniteltu täydellisesti toimivaksi. Tuotteet sopivat hyvin myös tuoksuallergiselle. InLein Lash Filler ei pelkästään taivuta ja värjää ripsiäsi, vaan myös hoitaa ja vahvistaa.

Se sopii sinulle, joka haluat maksimoida omien ripsiesi näyttävyyden ja on hyvä vaihtoehto ripsivärille / ripsienpidennyksille.

Uudella entistä kattavammalla silikonimuottivalikoimalla saamme juuri sinun silmän malliin/ripsien pituuteen sopivan taivutuksen aikaiseksi, lopputuloksena ihanan kaarevat omat ripset. InLei-taivutuksessa hoitoon kuuluu myös värjäys, sekä erityinen vahvistava ja hoitava Filler-aine, jolla saadaan lisää taipuisuutta ja vahvistusta omaan luonnonripseesi.

Taivutus kestää ripsissä 5-7 viikkoa ja taivutuksen voi tehdä uusintahoitona aikaisintaan 4 viikon kuluttua.

InLein tuotteet sisältävät keratiinia.

Raskaus tai imetys voi vaikuttaa ripsienkestotaivutuksen lopputulokseen, joten sen aikana hoitoa ei suositella. InLein aineet ovat ainoat maailmassa jotka ovat läpäisseet tarkat allergiatestit.

InLei Lash filler-taivutus sopii myös herkemmille silmille, koska aineet eivät sisällä ammoniakkia eikä hajusteita. Taivutuksen voi tehdä myös ilman kestovärjäystä. InLei Filler-kestotaivutus saa näyttämään ripset tuuheammilta ja antaa kiiltoa hoitaen ripsiä.

Kestotaivutus voidaan tehdä myös ripsienpidennysten poiston yhteydessä, mutta ethän poista ripsiä itse!

Ripsien kastelemista, kuumuutta ja silmien hieromista tulisi välttää 24 tuntia käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.