GEELILAKKAUS

Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sillä ei voida rakentaa omaa luonnonkynttä, tämä tarkoittaa sitä, että kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää.

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka poistetaan. Tämän jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka. Saatavana useita upeita värisävyjä tummasta vaaleaan ja geelilakalla voi myös tehdä kauniin kestävän ranskalaisen manikyyrin.

Koulutettu kynsimuotoilija tekee kauniin geelilakkauksen vajaassa tunnissa.

Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia jo samalla, kun kynnet lakataan ensimmäistä kertaa.
Geelilakkaus pysyy loistavasti myös varpaankynsissä.

Geelilakan poisto

Jos haluat luopua geelilakasta, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa lakan siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.

Ammattitaitoinen kynsimuotoilijatiimi takaa sinulle korkealaatuiset tuotteet sekä uusimmat ideat kynsiisi.