#XOLips – huulten muotoilu

Yksi eniten tehty esteettinen toimenpide maailmassa on huulten muotoilu hyaluronihapolla. Huulten muotoilu on monimutkaisempi asia kuin aiemmin on ymmärretty, koska suulla ja huulilla on monta tehtävää, huulien alla ei ole suoraan tukea antavaa rakennetta ja itse asiassa alue, mihin täyteaine pistetään, on todella ahdas. Jos huuliin halutaan volyymia paljon enemmän mitä niissä alkuperäisesti on, niin volyymin lisäämiseen tähtäävä prosessi on hidas silloin, kun se tehdään oikein. Huuliin ei voida pistää liikaa ainetta kerralla, jotta edellinen aine ehtii integroitua kudokseen rauhassa. Uusi #XOLips -tekniikka takaa sen, että huuliin annetaan tukea kauttaaltaan, puna-alue kääntyy kauniisti näkyviin ilman, että huulet työntyvät kasvoista yhtään ulospäin. Huulienkin hoidossa tärkeintä on hyvä tasapainoinen lopputulos ja se, että täyteaine ei karkaa huulen ulkopuolelle. Tähän tarvitsen todella laadukkaat täyteaineet ja paras tekniikka: oman taitoni olen saanut kouluttaja @elin_kringen_langeland -tekijän #XOLips -opissa. #XOLips on tekniikka, missä pistämällä oikea aine oikeaan kerrokseen oikealla tavalla huulten volyymi lisääntyy vähän kerrallaan luonnollisesti ja turvallisesti.

Ihon kollageenin lisäys injektiohoidolla; Sculptra ja Radiesse

Iho menettää kollageenia ja kollageenisynteesi hidastuu ikääntymisen myötä. Ihon kollageenin tuotantoa voidaan stimuloida pistoshoidoilla. Sculptra ja Radiesse ovat Suomessa eniten käytetyt kollageenisynteesin lisääjät.

Radiessea eli kalsiumhydroksiapatiittia voidaan käyttää kasvojen alueella 2×1,5 ml ja kämmenselkien tai kaulan alueella 1×1,5 ml stimuloimaan omaa kollageenituotantoa Hoidon tulos pysyy hyvänä n 8-9 kk ajan.

Sculptra on tarjolla hoitolassa 1/22 lähtien.