Esteettisen hoidon arvio

Esteettisellä hoidolla tarkoitetaan ei-terapeuttista toimenpidettä, joka tehdään muusta syystä kuin vamman tai sairauden hoitamiseksi ja jonka tarkoituksena on ulkonäön parantaminen tai muuttaminen.

Esteettisten hoitojen arviokäynti on yleensä tärkein käynti, koska silloin esteettinen lääkäri antaa asiakkaalle tietoa kaikista hoitoon liittyvistä tärkeistä asioista, kuten siitä, miten toimenpide tehdään, mikä on odotettu lopputulos ja mitkä ovat mahdolliset riskit.

Arviokäynnillä esteettinen lääkäri kuuntelee toiveesi, arvioi kasvojesi rakenteen, antaa tarkan hoitoehdotuksen ja samalla saat tarkan hinnan hoidollesi. Hinta ei muutu hoitokerralla, paitsi jos itse haluat tehdä jotain lisää.

Monissa maissa esteettisen hoidon arvio on pakollinen ennen hoitoa. Huolellinen arvio antaa lisää tietoa sopivista hoidoista, asiakas ehtii miettiä rauhassa asiaa ennen päätöstä tulla hoitoon, jolloin asiakkaalla on myös realistinen käsitys hoidosta ja sen lopputuloksesta.

Pistoksina tehtävien esteettisten hoitojen jälkeen voit palata suoraan töihin. Täyteaineet, botulii tai kollageenisynteesin stimuloijat eivät turpoa kasvoissa, ja mustelmat ovat todella harvinaisia. Pistojäljet ovat niin pieniä, että ne häviävät näkyvistä muutamassa minuutissa.